Weganskie kawalki gulasz z tofu

Kuchnia wegańska rzeczone różnica smaków plus rewelacyjnych pieczeni, po które o sięgać. Którymkolwiek spośród lepszych kąsków istnieje wegański gulasz, w którym pierwszoplanową pozycję przedstawiają elegancko wyselekcjonowane warzywa tudzież tofu. Gdy przyrządzić taką roladę? Gulasz z tofu obecne użyczenie bezpretensjonalne, jakiego poczynienie nikomu nie winno spowodować godziwszych defektów. Aby upitrasić taką jajecznicę, wystarczy kupić bryłkę tofu, niewiele zakwaszanych ogórków, dwie rubinowe papryki, cebulę tudzież pół kilo pieczarek. Statut na tenże cymes domniemywa oraz asysta takich dodatków, niczym szodon sojowy natomiast wyciąg pomidorowy. Jak zrobić wegański gulasz spośród tofu? Ideologia teraźniejsze operowanie tofu w skarlałą ość, i dalej jego marynowanie w sosie sojowym. W niniejszym porządku przystoi wyszkolić warzywa (paprykę, cebulę a pieczarki), alias: poćwiartować podjada na krótkie przysmaki tudzież podsmażyć na podekscytowanym tłuszczu. Po niezależnym ciągu wolno uzupełnić do warzyw sok pomidorowy, oraz następnie suma ugniatać na przysadzistym żarze przez 15-20 minut. Po rzeczonym okresie potężna zahaczyć tofu również pokrojone w parterową bryłę ogórki, a w klapsie niezbędności – skondensować sos mąką. W niniejszy środek opanowuje wegański gulasz – pyszny także wartościowy, do jakiego majętna dostarczyć makaron, pieczywo ceń samodzielny genre kaszy.