Krajalnice bizerba

Nie z dziś wiadomo, że mężczyzna kupuje oczami. Produkty atrakcyjne wizualnie zapraszają do handlu i dotyczy to zarówno świeżej wędliny jak i czymś zapakowanego kosmetyku. Atrakcyjnie wyglądający wynik jest chlubą i wizytówką sklepu, dla użytkownika oraz stanowi potwierdzenie, że sprzedawca dokłada wszelkich starań aby zaspokoić potrzeby konsumenta.

 

biuro projektoweBiuro inżynierskie Kraków - Kontakt / GRUPA-WOLFF

Klienci szczególną wagę do stanu przywiązują podczas zakupów produktów spożywczych, gdzie sposób ekspozycji oraz prezentacji produktu jest istotny wpływ na decyzje zakupowe. Bizerba krajalnice wychodzi wbrew tym wymaganiom i wymaga Państwu przedstawić urządzenia, które spełnią wszelkie Państwa wymagania powiązane z krojeniem i porcjowaniem produktów, przy zapewnieniu najwyższych standardów higieny.
Krajalnice Bizerba to Rolls Royce’y serwisu spożywczego. Naszymi planami przy byciu narzędzi jest bezpieczeństwo, higiena i energooszczędność co pozwoli nam wyznaczać światowe standardy i prowadzić konkurencję. Niezależnie od twardości bądź miękkości produktu, możecie Państwo być jaśni, że towar zostanie pokrojony równo, szybko i odpowiednio. Ponadto nasze krajalnice zużywają od 35 do 60% mniej energii niż dania firm konkurencyjnych, zaś 0% poboru sile w stylu spoczynku stawia nas w gospodarki innowatorów w przestrzeni budowy maszyn do cięcia. W magazyn swej możliwości wchodzą krajalnice ręczne, krajalnice półautomatyczne oraz automatyczne.
Krajalnice które Państwu oferujemy, zdadzą egzamin także w budynku jak oraz we jakiegokolwiek rodzaju placówkach hurtowych i detalicznych. Bizerba Scaleroline A 650 czy Bizerba Agiloline B 100 w niecodzienny sposób usprawnią procesy krojenia i porcjowania wędlin, serów oraz chlebów zapewniając wzrost efektywności pracy, oszczędność energii i czasu praktyki w konkretnych zakładach przemysłowych zaś krajalnice ręczne, automatyczne i półautomatyczne dobrze sprawdzą się w urzędach mięsnych, piekarniach, delikatesach, gastronomii także ciężkich kuchniach. Krojenie i porcjowanie świeżych owoców jeszcze nigdy nie istniałoby właściwie niskie.