Krajalnica w malej restauracji

Dziś mam bardzo dużo pracy. Nie jest to jednak powód do zmartwienia, gdyż należy ona do gatunku tych, które bardzo lubię i sprawia, że czas wręcz zbyt szybko mi upływa, a nie dłuży się w nieskończoność. Czy zdążę wszystko przygotować na czas? Na stole stoi od wczorajszego popołudnia moja nowa krajalnica. Dziś będę miał okazję sprawdzić jak jest praktyczna. Zamierzam przygotować duże przyjęcie z udziałem wielu moich znajomych i przyjaciół.

Wśród licznych gości mojej nowej, małej restauracji, będą tacy, na których chcę zrobić szczególnie dobre wrażenie. Krajalnica ma-ga 612p, powinna mi bardzo pomóc w planowanych na dzisiejsze menu, licznych smacznych przystawkach w postaci serów i wędlin. Do tej pory radziliśmy sobie zwykłymi nożami, ale teraz, mam nadzieje, będzie to krok milowy, dla estetyki i precyzji cięcia. Krajalnica ma-ga, to wyzwolenie z brzydko pokrojonych wędlin, ciężko poddających się nożom serom i całkiem częstym skaleczeniom. To było naprawdę irytujące, ale wszystko na to wskazuje, od tej pory będzie inaczej. Czysto, elegancko i bez zbędnego stresu. Większość rzeczy już mam przygotowane, jeszcze tylko zakończenie kilku rozpoczętych kulinarnych “projektów” i kolacja będzie niemal gotowa. Krajalnica czeka już, aby jej użyć, co zamierzam z przyjemnością wykorzystać. Przygotowałem już specjalnie wybrane na dzisiejszy wieczór wędliny. Będzie naprawdę smacznie! Odpowiedni dobór serów, będzie doskonale współgrał z winem, które już od kilku godzin chłodzi się specjalnie na dzisiejszą okazję. Zaskoczyła mnie cicha praca, jaką charakteryzuje się krajalnica ma-ga 612p. To naprawdę zdumiewające, jak łatwo i lekko pokroiłem wszystkie produkty. Doskonale prezentują się na rozłożystych, białych talerzach, a te, świetnie wyglądają na okrytych barwnymi obrusami stołach. Jestem zadowolony, bardzo zadowolony z końcowego efektu. Czas już otwierać, wkrótce zjawią się pierwsi goście.


cdn optima płace i kadry pdf

POLKAS
Pasternik 94, 31-354 Kraków
12 634 05 44
http://www.polkas.pl