Krajalnica w kuchni

Urządzenie bizerba gsp-v to nic innego jak ręczna krajalnica grawitacyjna, która urządzona została w nowe funkcjonalności. Jak taż nazwa wskazuje poświęcona stanowi w głównej wadze do cięcia wędlin oraz sera. Wyposażona jest w jednoczęściową płytę oporową.

Płyta ta razem jest kanał drenażowy oraz podwyższoną krawędź stołu. Dzięki temu żadne płyny nie są w kształcie ociekać na kasę i jest zachowana czystość oraz program w miejscu pracy zgodnie z myślami bhp. Ostrzałka prawdopodobnie stanowić bez problemów myta w zmywarce. Niniejsza krajalnica pozwala na krojenie nie ale już wspomnianych serów i wędliny, lecz również ciała w trudnych ilościach. Podwyższone nóżki dają możliwość łatwego czyszczenia obszarów spotykających się pod krajalnicą. Precyzyjne krojenie zapewnione jest za pomocą odpowiedniej gałki regulacji grubości. Zapewnia ona szansę krojenia kawałków wielkości 0 do 3 milimetrów. Średnica noża wynosi 330 milimetrów. Potrzebne zasilanie to 230 V. natomiast wymagana głębokość blatu wynosi 70 centymetrów od ściany. Krajalnica bizerba gsp-v jest wyjątkowo łatwa w obsłudze, a także w ochronie oraz w czyszczeniu. Omawiany rodzaj krajalnicy z powodzeniem znajdzie użycie w młodych oraz średnich placówkach handlowych, sklepach spożywczych czy mięsnych zaś w gastronomii. Przedstawia się dużo niższym zapotrzebowaniem na siłę elektryczną niż pozostałe widoczne na zbytu krajalnice. W porządku standby nie zużywa energii, a obudowa wykonana jest z anodowanego aluminium. Krajalnica jest nowoczesnym urządzeniem. Posiada dobrą powierzchnię bez końców, bez naroży. Jest daniem praktycznie niezniszczalnym. Części składowe krajalnicy są bardzo dobre w demontażu. Sama krajalnica przedstawia się wysokim bezpieczeństwem oraz komfortem pracy.