Bizerba krajalnice serwis

Bizerba uzależniona jest z przemysłem spożywczym od 1866 roku, nic więc dziwnego, że zna tę branżę jak mało kto. Ta w 120 krajach, zatrudnia ponad 3300 pracowników, oferuje kompleksowe rozwiązania w charakterze krojenia, ważenia, etykietowania, przetwórstwa i ochron produktów spożywczych.
Gwarancja najwyższej klasie
Nosząc na uwadze, iż atrakcyjnie zapakowany i zaprezentowany materiał jest chętnie podejmowany przez klientów i jest wizytówkę sklepu, Bizerba wyspecjalizowała się w produkcji maszyn do krojenia pieczywa, wędlin i serów. Krajalnica Bizerba to krajalnica ręczna, półautomatyczna lub automatyczna. Ręczna krajalnica dana jest do produktów świeżych – boczku, szynki, prostego i pieczonego mięsa, twardych warzyw i szynki. Krajalnice ręczne polecane są w zakładach firmowych, zakładach mięsnych, dużych kuchniach. Gwarantują czyste, gładkie cięcie, bezpieczeństwo oraz jakość krojenia. Krajalnica półautomatyczna wyposażona w stalowy nóż z chromowanym wyżłobieniem pozwala na zdobycie cienkich, gładkich plastrów o żądanej grubości oraz rodzaju ułożenia (stos lub wachlarz). Wszystkie funkcje widoczne są w sposobie ręcznym natomiast w automatycznym.

kasy fiskalne kraków najtaniej

Charakterystyka budowy
Krajalnica w szerocy automatyczna jest daniem wielofunkcyjnym. Transportuje, kroi, porcjuje oraz układa plastry efektu w tryb zgodny z planem wskazanym przez operatora. Maszyna posiada elektroniczny panel sterowania z opcją ustawienia i zaprogramowania parametrów całego procesu. Wszystkie dania Bizerby charakteryzują się niezawodnością oraz trwałością. Zbudowane są z najsolidniejszych materiałów, które gwarantują utrzymanie warunków higieny i bezpieczeństwa pracy. Wszystkie elementy instalacji są odporne na działanie wody i nowych płynów, ponadto elementy tnące są dostępne w demontażu i czyszczeniu (niektóre można prać w zmywarkach). Opływowe kształty, solidna obudowa, wysoka i słaba praca, ofertę funkcji w praktycznie wszystkich warunkach, prosta obsługa, ekonomiczność pod względem energetycznym (mniejszy pobór od maszyn konkurencji o 35-65%), precyzja krojenia (cienkie, równe plastry, bez poszarpanych krawędzi, do samego zaokrąglonego końca batona) – wszystko to stosuje Bizerbę w szeregu liderów maszyn i rozwiązań dla przemysłu spożywczego.